Wayra biedt voor (middel)grote organisaties het Joyfulness Bedrijfsprogramma: gericht op een sterke boost voor vitaliteit en verbinding.

Joyfulness Experience is een belangrijk onderdeel daarvan. Ben je directeur, bestuurder, HR-manager, of vervul je een andere beeldbepalende functie? Wil je letterlijk en figuurlijk proeven van het Joyfulness Programma op 1 middag of 1 avond? Hierin ontdek je de kracht van onder meer:

  • Fluid Group Dynamics en andere tools voor betere teamsamenwerking en meer vreugde op de werkvloer.
  • Lachsessie (ook voor datzelfde doel).
  • Gezonde voeding zoals Raw Food.
  • Energy Check Up.
  • Leefstijl/gezondheidstips.
Ontdek het zelf op een Joyfulness Experience. Dit kan op allerlei locaties, door heel Nederland. Reken op plezier, ontspanning, waardevolle kennis en een energieboost. Met adviezen voor organisatiebreed een gezonde leefstijl, waarin lachen en vrolijkheid centraal staan.
Meer weten?
Vraag een offerte aan voor Joyfulness voor organisaties.

Waarom doen we dit?

Wij zien dat veel vitaliteitsprogramma’s alleen focussen op het fysieke. Volgens ons gaat het om integrale vitaliteit: ook sociaal, en systemisch: klopt het systeem, is jouw organisatie ook qua systeem vitaal? Zijn de processen gestoeld op energie opwekken, in plaats van dat er energie geslurpt wordt?
Centraal bij alles staat onze JOY, onze vreugde van binnenuit. Een van de allerbelangrijkste vragen om elkaar steeds weer te stellen is dan ook niet voor niks: ‘waar word je nu echt blij van?’ Joy is onze natuurlijke staat. In ons leven als mens is daar allerlei ballast op gekomen, om eens te ervaren hoe dat is. Nu mogen we terug naar de kern, naar JOY, pure vreugde, en liefde. Als een organisatie daar werkelijk contact mee maakt, is de sky the limit. Joy volgen is geen luxe, het is in zekere zin noodzaak, maar dan dus een zoete…

In het Joyfulness Bedrijfsprogramma en de Joyfulness Experience liggen vreugde en lachen over alles heen, het is de smeerolie, en ook de handeling op zichzelf waarin alles samenvalt, die steeds weer vitaliseert, gezond maakt en houdt. Lees meer over Joyfulness.

We zien je graag!

Ja, ik wil meer weten!
Ja, ik wil een offerte ontvangen.