‘Always laugh when you can. It is cheap medicine.‘

– Lord Byron

Open workshops ergens in ‘t land. Ga je mee op reis? Stap je in de bus van Joyfulness? Maak het mee!

Wat kun je verwachten?

Joyfulness is een laagdrempelige en unieke combinatie van onder meer mindfulness, vergroten van fysieke en geestelijke vitaliteit, improvisatie, lachyoga en het pad volgen waar je werkelijk blij van wordt.

Zoek jij naar nieuwe balans in je leven voor lichaam en geest? Joyfulness is het antwoord op die behoefte van Marnix Lamers. ‘Mindfulness is prachtig, maar je zit veel stil, het mag veel lijfelijker vind ik. Lachen actief opzoeken zonder ‘reden’ is geweldig, maar voor velen toch een raar idee – terwijl als ze het eenmaal doen het heerlijk bevrijdend is. Contact maken met waar je echt blij van wordt, vinden we in vele workshops, maar dat is dan weer apart, en vaak stevig aan de prijs. Dat alles kan slimmer dacht ik zo.’

De workshop is erg leuk, en verrassend. In 1,5 uur ervaren we werkelijk een 5-in-1 effect: fysieke boost, emotionele balans, mentaal loslaten, verbinden met elkaar en her-bronnen voor de ziel.

Onderlinge communicatie 2In de workshop kom je in beweging, je wordt uitgedaagd op een vriendelijke, respectvolle manier, je zult lachen…en meer helderheid krijgen over jouw werkelijke pad.

Stap in je totale Ja, je totale Joy. Laat spanning los, doe nieuwe energie op en verbind je met anderen in het hart. Een verrassende boost voor je gezondheid.

Doe ook mee! Tevoren aanmelden: marnix@wayra.nl

Joyfulness-workshop Vlaardingen: dinsdag 8 november 19.30 – 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15. Yogastudio De Berk. Prijs: € 18,50 voor deelname, koffie/thee, kleine versnapering en 25% korting op aankoop van uitstekende lavendelolie. Max. 16 deelnemers.

Joyfulness-workshop Doorn: dinsdag 15 november 20 – 21.30 uur. Inloop vanaf 19.45. ‘Bij Frouke’: Dorpsstraat 31, Doorn. Prijs: € 22 voor deelname incl. heerlijke groenteshake en bananenkoek van Frouke! Plus 25% op aankoop zeer goede Franse lavendelolie. Max. 11 deelnemers.

Begeleider: Marnix Lamers – inspirator en Joyfulness-trainer (Doorn).

Waarschijnlijk begin 2017 maak ik weer nieuwe data bekend voor workshops ‘Lachen met het Leven’. Heb je interesse een workshop te ‘hosten’ in jouw omgeving, neem contact op!

‘Weet je waar ik af en toe zo’n lach nog steeds van op mijn gezicht krijg als ik denk aan jouw workshop? Met name het gekke-bekken-gedeelte. Ik vond dat heerlijk hahaha dat voelde zo puur, fijn en zonder smug of hoe noem je dat. Ik trek nu nog af en toe een gekke bek naar mijn Buuf hahaha. Hoe mooi kan je hem krijgen :-)’
Annemarie H.
Aanmelden: marnix@wayra.nl. Wees er op tijd bij, want plaatsen zijn beperkt.

Wil jij ook een eigen open Joyfulness-avond of middag organiseren bij jou in de buurt? Neem dan contact op! Vanaf 12 deelnemers kom ik graag naar je toe.

Meer info? Bel: 06 15 05 08 24 of mail marnix at wayra punt nl (Marnix Lamers).

Heel graag tot ziens, met een lach!