Maak ’n Joyride naar Verbinding

Wil je dat collega’s in jouw team, afdeling of project elkaar beter begrijpen, met minder ruis en irritaties? Dat ze verantwoordelijkheid nemen voor positieve communicatie?

Doe mee aan Wayra’s innovatieve teamcommunicatietrainingen, een belangrijk onderdeel van Joyfulness. Heldere communicatie is één van de bouwstenen van een vitaal team.

Resultaten

  • Tijdwinst en versnelling in processen.
  • Van klagen, wegstoppen en ‘bukken’ naar verantwoordelijkheid nemen.
  • Meer creativiteit.
  • Betere sfeer en werkklimaat.
  • Beter en dieper luisteren.
  • Betere feedback.

Hoe doet Wayra dat?

Tipje van de sluier: het draait om communiceren vanuit behoeften in plaats van oordelen en invullingen. Met veel aandacht voor hoe medewerkers hun aandacht inzetten en voor het proces- en relatieniveau. Op inhoud alleen is er vaak de neiging tot conflicten die de flow weghalen. Herkenbaar?
De aanpak is onder meer gebaseerd op Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Centraal staan de werkelijke gevoelens en behoeften van onszelf en de ander. Daarnaast zijn de 4 luisterniveaus en manieren van ‘presencing’ van Theory U belangrijk. En ook de vraag: waar word je blij van, en laat je dat zien? Je doet mee aan gave, energizing out-of-the-box en speelse werkvormen, zeer sterk gericht op jouw werksituatie.
Eén training kan al veel betekenen. Echte inbedding van de resultaten vraagt om meer. Dit hangt af van jullie doel, behoeften en situatie. ‘Alles is communicatie’ wordt vaak gezegd. Dat is grotendeels waar. Wayra weet hoe het anders kan.

Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk kennis maken en ideeën uitwisselen.

Ja, ik wil meer weten!
Ja, ik wil een offerte ontvangen.