Give me a break!

Organiseert u een:

  • Congres, seminar, conferentie etc.
  • Teambuildingdag / afdelingsdag etc.
  • Product launch.
  • Groot bedrijfsfeest.
  • Event met relaties; nieuwjaarsborrel.

En zoekt u een break of opwarmer in het programma? Daarvoor is er Give me a break!: een lachsessie voor een grote groep. Ideaal als opwarmer en om sfeer te bouwen, of ter afwisseling van lezingen en workshops: als de koppies vol zitten, als opmaat voor de lunch of dagafsluiting. Duur: 20 a 30 minuten.

Vanaf het podium of een centrale plek in de ruimte zet ik de lach in. We bouwen het rustig op, forceren niets, maar al heel snel breekt de lach open en is er volop schaterlachen. Door de hoge aansteekfactor ontstaat er een mooie lachgolf!

Zo is er ontspanning, ontlading en gaan de harten open.

Laat me lachen, give me a break!

Meer weten?
Vraag vandaag nog een offerte aan,