Een lachworkshop voor jouw team is heerlijk en leerzaam. Voluit lachen is natuurlijk al super goed. We kunnen bovendien de lach zeer gericht inzetten voor teambuilding.

Resultaten

  • Ontlading en bakken nieuwe energie!
  • Fysiek: onder meer stressreductie (lachen breekt letterlijk ter plekke stresshormonen af), betere bloedsomloop en balans in bloeddruk.
  • Frisse blik, relativering van ‘problemen’.
  • Werkelijk verbinden, van mens-tot-mens.
  • Anders kijken naar bv. taken; visie/missie; wat de klant/cliënt wil.
  • Onbewuste patronen en blokkades worden zichtbaar.
Deze gave workshop is geschikt voor allerlei aanleidingen: teamuitjes, teambuildingteamontwikkelingstraject etc. Aantal deelnemers: vanaf het liefst 8. Ik hanteer geen maximum.

Opzet workshop (1 à 2 uur)

Na het welkom en speelse voorstelrondje leer je meer over de werking, de waarde en achtergronden van lachen. We breken verder het lachijs en maken een ‘vrolijk tripje door het landschap van de lach’ in korte en langere speelse en bewezen lachoefeningen, lachspelvormen, als hele groep en in twee/drietallen.

IMG_1062

Vervolgens spelen we desgewenst subtiel en speels in op thema’s die relevant zijn voor jullie groep. Er is de nodige reflectie zodat er geleerd wordt. Ook krijgt je team tips en handvatten voor meer lachen op de werkvloer.

Lachen zonder reden

Het is vooral lachen zonder reden: we ervaren welke lach er al in ons zit, die de vrije loop wil. Dat werkt zeer aanstekelijk.

Laat jij je verrassen en aansteken, en stap je uit je patronen in deze unieke lachworkshop? Da’s serieus lachen!

Ja, ik wil meer weten!
Ja, ik wil een offerte ontvangen.