Wat is Nieuwe Waarde Creaties?

Een platform voor sociale innovatie en werkelijke waardecreatie. Een bijdrage vanuit het hart en oorspronkelijkheid, aan een wereld die werkt voor iedereen. Gelijkwaardigheid, co-creatie en overvloed, in plaats van schaarste, concurrentie en exploitatie. We organiseren onder meer unieke events en leggen nieuwe waardevolle verbindingen. Ga naar www.nieuwewaardecreaties.nl.

We helpen leiders en changemakers handen en voeten geven aan een nieuwe economie en samenleving. Denk dan onder meer aan circulair ondernemen, groen en sociaal. We bieden daarmee praktische tools en inspiratie voor positionering in de nieuwe economie en samenleving.

Voorbeelden zijn:

  • Voedselproductie door bedrijven, ook kleinschalig, bv. als tool voor vitaliteit en teambuilding.
  • Nieuwe sociaal-economische en financiële tools voor particulieren en bedrijven.
  • Nieuwe vormen van organiseren en communiceren die uitgaan van zelfvoorziening en zelforganisatie.

Wat ons drijft is om mensen en organisaties te helpen werkelijk te leven naar de volle potentie, en bewuster om te gaan met de aarde en onze eigen talenten en energie. We mogen opbloeien. Innerlijke bewustwording en creaties in de materie vallen samen.

Voor wie?

Ben jij een veranderaar van wie het hart harder gaat kloppen als je leest over waardecreatie, innovatie en een nieuwe economie? Wil jij van daaruit in en rond organisatie  vernieuwen? Hoofd, hart en handen uit de mouwen steken; in een bedrijf, of non-profit en overheid. Jij weet dat het anders kan, en kan hulp, steun of inspiratie gebruiken. Denk aan:

Meedoen?

Je kunt op allerlei manieren aan de slag. Ga naar www.nieuwewaardecreaties.nl. Doe ook mee!

wittebloemmetdruppel_juiste formaat_zonder naam