Jij werpt nieuw licht op de zaak….

Dus dit:

  1. Lichtwerpers mogen elkaar meer steunen.
  2. Lichtwerpers mogen vanuit eigen kracht meer naar buiten stralen.
  3. Het oude loopt helemaal vast, nieuwe manieren van leven en organiseren zijn nodig.
Lichtspots NASA

Lichtnetwerk via lampen, symbool voor lichtnetwerk van energie

Wat gebeurt er veel op de wereld; alles verandert nog sneller. En die wereld zijn wij. Wij staan in het middelpunt. Ieder voor zich, en samen. Als ik zelf 1 ding geleerd heb de laatste jaren, is het wel dit: alles draait om bij jezelf blijven. Het klinkt misschien als cliché, en het is echt volkomen waar. Als ik teveel buiten mezelf zoek, komt er niets van de grond. Dan ga ik teveel leunen. Leunen is prima, wel vanuit eigen kracht. En dan verbinden. Dat versterkt.

Change is Happening

De grote verandering naar werken vanuit het hart en delen op basis van gelijkwaardigheid, is inderdaad volop bezig. Het is zo mooi om te zien! En niet altijd makkelijk.

Wij, Antoinette, Harold, Yael en ondergetekende, willen deze verandering stimuleren, en ondersteunen. Daarom hebben we het platform ‘Change is Happening’ opgericht.Voor LichtwerPers, voor iedereen die licht wil werpen op zichzelf en (de positieve veranderingen) in de wereld. Als we meer licht werpen, verandert de wereld. Licht is leven, licht is inzicht. Ga naar www.changeishappening.nl.

Change is Happening - beweging

Change is in the air!

Drie zaken zijn cruciaal voor Change is Happening:

  1. Lichtwerpers mogen elkaar meer steunen. En ook kijken voorbij hun verschillen naar de overeenkomsten. Uit welke richting we ook komen, we willen allemaal hetzelfde: vrede. Rust. Stressvrij leven. Nieuwe vormen van voedselvoorziening, zorg, onderwijs etc.
  2. Lichtwerpers mogen vanuit eigen kracht meer naar buiten stralen. Hun verhaal vertellen. Inspireren. Impulsen geven voor een andere wereld. Verbinden. Ga staan! Laat je zien. Het tijdperk dat maar heel weinigen je begrepen is echt voorbij, wat jij te vertellen hebt is uitermate relevant.
  3. Het oude loopt helemaal vast, nieuwe manieren van leven en organiseren zijn nodig. Daar zijn intuïtie en fysieke intelligentie voor nodig want ons koppie kan het niet meer echt aan. Dus het is zaak daarin van elkaar te leren.

We organiseren diverse ‘happenings’ om dit vorm te geven. Je bent van harte welkom!

Wil je dit eens ervaren, kom dan zaterdag 12 maart naar Almere voor een hele mooie inspiratiedag ‘Moved by Change‘ die hiervoor is. Ga naar onze site voor meer informatie.

Deze dag zal jou veel brengen

  • Inspiratie en verdieping voor het samenspel van verandering in jezelf en jouw omgeving
  • Lijfelijk gevoel bij jouw aandeel in de huidige veranderingen
  • In het samenzijn ervaar je steun van gelijkgestemden

Je kaartje voor ‘Moved by Change’ koop je hier.

We zien je heel graag!

www.changeishappening.nl