‘Hallo Wereld….jij en ik samen hebben nog 20 dagen te gaan zeggen ze… doe je mee met me, tel je ook af? Ja luister eens, op vrijdag 21-12 staat jouw einde toch echt op de rol. Hier, kijk maar in alle agenda’s. In dikke letters weet je. Daar moeten we iets mee! Pardon zeg je, welk einde? Ken jij geen einde? Oh, nee, ja, tja, je hebt gelijk, dat weet ik eigenlijk ook wel.

‘Ik denk ook dat ze meer bedoelen het einde van jou zoals we jou al een tijdje kennen. We kennen je uit de boekjes en van beelden op onze schermen zogenaamd als een plek vol gevaar. Een plek vol grondstoffen om te jatten. Een plek om te hebben. Een plek van list en bedrog. Brrrrr…zeg Wereld, luister je nog naar me?’

21-12-2012. Het is zover. Het lang tevoren aangekondigde einde van de Maya-kalender. En niet alleen de Maya’s, nee, alle inheemse volkeren hebben het lang geleden aangekondigd. Heel exact, of iets grover, maar allemaal rond deze jaren. Het einde der tijden? Het einde der wereld? Slappe touroperators proberen er een slaatje uit te slaan: ‘reis mee naar een veilige plek’. Klets natuurlijk.

Maar er is wel iets heel wezenlijks aan de hand. Iets waar mijn ziel al eons naar uit kijkt. Het is namelijk wel het einde der tijden zoals we die kennen. Wat gebeurt er dan? We gaan naar een hogere dimensie. Een wat? Een hoger bewustzijnsniveau. Een hoger niveau van gewaarwording, begrip, samenzijn. The next level. Ascension, opstijgen naar een hoger vlak. Velen denken dat dat niet kan. Maar het kan wel. Ik weet het zeker. We gaan het meemaken. Of liever…mee-maken…want we maken onze werkelijkheid ook. Wie het niet gelooft, is er wellicht niet nu aan toe. Is niet klaar voor een sprong. Hele volksstammen zullen zeggen op 22-12: ‘Zie je wel niets aan de hand!’ En dat is dan net zo goed waar. Dat is prima. Ik kan alleen mijn eigen leven vormgeven. En zelfs daarin is er meer dan vrije wil; is er al veel gegeven, ligt er al veel klaar.

 

Hoe dan ook, ik voel echt dat het gebeurt. De sluiers worden dunner tussen de wereld zoals we die kennen, en de onzichtbare, andere, hogere dimensies. Enkele voorbeelden: 1. In een meditatieve dans kom ik in een nieuw veld, in mezelf. Ik snap het eerst niet. Ik loop heel anders rond. Groter. Stralender. Nog meer opmerkzaam. Het komt van binnen uit. Vrijheid.Veel kracht! Ik word wat bang, ‘wat heb ik gedaan?’ Maar het voelt zoveel mooier, en zoveel lichter. Ik ben het zelf…verbonden met de Bron. 2. In mijn dromen kan ik versterkende energieën voelen. Niet alleen zien, maar ook voelen.

3. Mijn intuïtie wordt sterker. Ik weet veel meer tevoren dan eerst. 4. De verschillen in mijn eigen werk worden groter: als ik iets doe wat bij me past, krijg ik veel steun. Dan is The Force With Me! En andersom, als ik iets doe vanuit een construct, vanuit mijn hoofd, niet geankerd in mijn hart, dan blokkeert er eerder iets. Terwijl als ik mijn hart volg, ik veel energie heb. Als ik uit vrijheid en creativiteit handel, en niets forceer. En als ik wel forceer…dan begint snel de kleine of grote ellende.

‘Zeg Marnix, gebeurt mijn grote sprong dan op die ene dag?’ ‘Nee lieve Wereld, dat verwacht ik zelf niet, maar die dag is wel een mijlpaal voor jou en mij. Samen met woensdag 12-12 komen er veel nieuwe, ‘uplifting’, bevrijdende energieën op ons af. Golven, om op mee te surfen. Pak je plank maar vast uit de schuur! Het is net Buienradar: welk weer komt er aan? Welke energieën komen er aan?’ ’Ok Marnix, klinkt goed, ik doe mee!’

 

Laat ik linken naar enkele recente berichten. Teksten waar ik heel blij van word. Waar ik me aan optrek. Die ik soms amper geloof, maar meestal wel! Ik weet ook waarom ik ze soms niet geloof. Het is me in feite verboden door de dominante stromen in deze samenleving. Die willen namelijk niet altijd dat ik mijn kracht en geloof ga staan. De tijd is gekomen dat ik die ketenen afwerp. Basta! Tijd voor ‘uprising’!

De berichten zijn channelings, ‘kanaliseringen’, doorgegeven berichten van Aartsengel Gabriël, Jezus en SaluSa die ons enorm helpen. Jezus en Gabriël kennen we allemaal. SaluSa is een wijs wezen van de planeet Sirius. Nee, niet naast de deur zou je zeggen J, maar hij is ook mens geweest en kent onze processen goed.

Aartsengel Gabriël: http://aquariuschannelings.com/2012/11/25/the-121212-activation-archangel-gabriel-via-shanta-gabriel/

SaluSa: http://aquariuschannelings.com/2012/11/30/salusa-nov-30-2012/

Jezus: http://aquariuschannelings.com/2012/11/30/jesus-you-will-live-for-the-joy-of-living-instead-of-to-earn-a-living/

Wat ik verwacht is dat 21-12 in elk geval een hele grote stap is op weg naar groei van onze wereld, op diep niveau. En dat we medio 2013 er nog meer van gaan merken. Mij is verteld door iemand die de Maya-kalenders erg goed kent, en die ook veel geleide meditaties leidt in groepen, dat al zijn groepen uitkwamen op de zomer-zonnewende van 21 juni 2013 als moment van de Grote Doorbraak. Dat het Licht dan zeer helder wordt, en er nieuwe kleuren gaan schijnen. Kleuren die we nu niet bewust kennen! Dat sluit in elk geval goed aan bij mijn eigen vermoedens. Tot die tijd is er ook nog donkerte. We moeten nog wel even dor de zure appel heen bijten.

Wat mij opvalt is dat de aloude voorspellingen niet eenduidig zijn. Terwijl we dat als geordende mensen zo graag willen. Duidelijkheid potverdikkie! Kan het ff helder worden? Maar zo werkt het niet. Waarom zou dat zijn? Prophecies geven een richting, een mogelijkheid, ze geven potentie aan. Het is om ons te stimuleren het goede pad in te slaan en wel zelf te voelen. Zelf koers te bepalen.

‘Wonderschone Wereld, diep van binnen wist ik ook al lang dat mijn beeld over jou niet klopt. Je bent gewoon een lieve, mooie, fijn vibrerende plek, maar ja we zijn wat doorgeslagen in de duisternis. Zeg Wereld, waarom heb je dat eigenlijk toegelaten?’’Marnix, weet je, jullie mensen hadden iets te leren. Iets uit te werken. Nu heb je letterlijk aan den lijve, met al je zintuigen, onder meer ervaren wat machtsmisbruik teweeg brengt. Wat uitbuiting doet. Wat pijn is. En dus weet je ook dat je Liefde Kiest. Intense Liefde. Als enige weg. Liefde voor jezelf, voor anderen; je weet nu de weg, het is een volledig bewuste keuze.’

Wat doe jij op 21-12? Ik ga in elk geval genieten van een grootse feestelijke viering met collega’s, companions en vrienden in een oude kerk. Dansen, samenzijn, genieten…we omarmen een nieuw tijdperk, een reset, een herstart, een nieuwe fase…let’s celebrate….dat is helemaal het einde! 🙂