Jeroen Kortleve startte op 11 januari bij Wayra op basis van een werkervaringsplek via de gemeente Utrecht, tot begin april.

‘Jeroen, wat doe je op dit moment?’ ‘Ik ben nu de website aan het verbeteren. Kan altijd beter nietwaar! Ik ben een ondersteuner, of noem me een ‘ontlaster’. Als ik mijn werk goed doe, houdt Marnix meer tijd over voor de ‘echte’ zaken, de kerntaken: relatiebeheer, trainingen geven en ontwikkelen et cetera’.

Wat vind je ervan? ‘Ik vind het erg leuk. De eerste week was wennen omdat wat Wayra doet, voor mij wat verder uit mijn comfortzone is. Dat ben ik aangegaan, omdat ik wel graag uit die comfortzone kom. Het is een uitdaging om de site www.wayra.nl te perfectioneren om ‘m beter vindbaar te krijgen, met meer conversie (acties vanuit sitebezoek, zoals offerte-aanvragen). Ik leer dingen die ik nooit gedaan heb’.

Marnix: ‘Jeroen pikt alles snel op, is proactief en is all-round: met zowel journalistieke ervaring online en offline, en aangevuld met technisch inzicht kan hij in veel situaties uit de voeten.