Van donderdag 5 t/m zondag 8 februari verwelkomt Wayra ook jou in haar stand op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs. Wat kun je daar zoal verwachten?IMG_2126

  • Lachquiz: Raad jij welke foto’s uit lachworkshop komen? Wat weet jij over lachen?
  • Maak je Inner Smile Selfie, vanuit de glimlach van binnen, en win een lachworkshop. Dat kan nu al: post ’m hier….
  • Geef en neem uit de Lachdoos …
  • 1 x per dag open workshop ‘Spontaan Lachen’15 – 15.45 uur.
  • Lachmagazine te koop.
  • Op vrijdag 6 feb. ‘Inner Smile Massages’ die een glimlach op je gezicht toveren…
  • En natuurlijk ook veel fun en spontaan lachen in de stand!

 

Kom je ook?

Marnix: ‘Mijn doel is interesse te wekken in lachen en lachworkshops. Het is zo gezond. Dat mogen we veel meer doen. Het creëert geluk, verbinding en we ruimen ballast in onszelf op, ter plekke. Mijn droom is dat we dagelijks meerdere keren zowel solo als met elkaar spontaan lachen, niet alleen om grappen, maar vooral van binnenuit en zo elkaar aansteken. Ook op het werk. Ik heb dan ook initiatief genomen de Nationale Week van de Lach te organiseren volgend jaar, om dat te promoten’.

‘Dankzij een team vrijwilligers, onder wie twee colllachworkshop-2.jpgega-lachworkshopgevers, is het gelukt om een mooie stand te bemensen volgende week. Naast de stand is ruimte voor workshops, voor spontane lachervaringen, en de quiz. Kom dus naar stand B35/34 in hal 1.’

Mail me of post op Wayra’s Facebookpagina (https://www.facebook.com/WayraInspiration) je ‘Inner Smile Selfie’! De mooiste wint een lachworkshop. Een Selfie waarop je glimlach te zien is die van binnenuit komt… Meedoen kan t/m 8 februari.

Wil je meehelpen in de stand? Leuke ideeën? Meer weten over lachworkshops voor jouw groep, privé of je werk? Contact Marnix: innersmile@wayra.nl / 06 15 05 08 24.

Graag tot lachens in de Jaarbeurs! Zie ook www.nationalegezondheidsbeurs.nl. Dagelijks van 10 tot 17.30 uur. Wayra’s stand gaat dagelijks open om 11 uur. Tickets voor de GezondheidsBeurs kosten € 20,- per stuk. Koop kaarten in de voorverkoop en ontvang 25% korting:  € 15,- (excl.  € 1,50 bestelkosten).