WANNEER: dinsdag 5 april 2016, 20.00 – 21.00 uur.
VOOR WIE: Teammanagers/coördinatoren, HR-managers, of anderszins sterk verantwoordelijk voor het energieniveau en functioneren van teams.
DEELNAME: Wil je meedoen aan dit webinar? Schrijf je nu in! Deelname is kosteloos.

Schuif  dinsdag 5 april aan bij Wayra’s webinar ‘Hoe maak je teams vitaal met Joyfulness’. In dit interactieve webinar zie je hoe Joyfulness een frisse wind blaast door vastgelopen organisaties en hernieuwde energie geeft aan futloze teams én leer hoe meer plezier in het werk niet alleen de onderlinge sfeer verbetert, maar ook tot hogere productiviteit en betere resultaten leidt.

Ben je leidinggevende zoals (team)manager/coördinator, HR-manager, of anderszins sterk betrokken bij of verantwoordelijk voor het functioneren en energieniveau van één of meer teams? Het kan ook zijn dat je lid bent van een team met een verlangen dat het team lekker draait.

En speelt voor jou de vraag: ‘hoeveel fut heeft mijn team? Is dat er (teveel) uit?’ Wil je de fut en fun er weer in? Wil je dat collega’s in jouw team, afdeling of project elkaar beter begrijpen, met minder ruis en irritaties? En dat ze verantwoordelijkheid nemen voor positieve communicatie?

Hoe dan?

De vraag is dan: hoe maak je jouw team (weer) vitaal? Vitaliteit kent vele aspecten: fysieke gezondheid, emotioneel, mentaal en de flow in het team. Om dat te bevorderen, is het slim bij de kern te beginnen: doen waar je blij van wordt. Dat is een cruciaal kompas, en ‘Joyfulness’ is Wayra’s benadering hiervoor. Geheel aansluitend op behoeften van zakelijke teams en organisaties.

Doe mee aan het webinar op 5 april. Daarin krijg je mijn antwoorden op jouw vragen. Voor het webinar werk ik samen met Lucia Buijs van Beankick, zie www.beankick.nl. Zij maakt dit webinar technisch mogelijk en heeft meegedacht over de opzet.

Vitaliteit vraagt in beginsel iets anders dan bevordering fysieke gezondheid

Vitaliteit begint door verbinding te maken met dat waar je blij van wordt. We trekken dit gegeven door in samenwerkingsprocessen, teambuilding, communicatie en ‘nieuwe intelligentie’. Dat is in het kort Joyfulness, een benadering met de volgende drie pijlers:

 1. Meer teamenergieloskomen uit comfortzone, nieuwe energie aanboren en anders kijken naar elkaar en werkprocessen. Als je dat samen meemaakt, is de verbinding erna veel groter.
 2. Betere onderlinge communicatieDit draait om communiceren vanuit behoeften in plaats van oordelen en invullingen.
 3. Samen slimmercollectieve intelligentie aanboren. Een veld vol informatie leren waarnemen en aanspreken dat groter is dan wat individuen kunnen bieden.

 Joyfulness start dus niet met meer bewegen en anders eten…hoewel dat wel heel waardevol kan zijn.

Het kan anders…en hoe? Het kan anders…en hoe!

We denken vaak dat ‘de dingen nu eenmaal zo zijn’. Dat we niet teveel plezier kunnen of zelfs mogen hebben. Dat we harder moeten werken. En ja, natuurlijk mag elke organisaties ‘harde’ resultaten verwachten.

Meer plezier in ons werk

Maar als we onszelf op de weg daarnaartoe klem zetten, schieten we ons doel keihard voorbij. Het kan echt anders. We kunnen met veel meer plezier ons werk doen. Waarom heeft 13% van de beroepsbevolking burn-out klachten? Waarom is de meerderheid van de beroepsbevolking niet (helemaal) blij in zijn werk? Dat zijn enkele feiten (o.a. CBS) met keiharde gevolgen, ook financieel. Willen we dat zo houden?

Hogere productiviteit – vanuit de mens

Sta jij open of ben jij op zoek naar een concrete manier om de productiviteit van je team flink te verhogen, op een menswaardige manier? Doe dan mee aan Wayra’s webinar op 5 april.

Je krijgt in een uur:

 • Nieuwe inspiratie en perspectieven op werkprocessen en wat mensen echt belangrijk vinden.
 • Inzicht in een belangrijke actuele uitdaging van jouw team.
 • Inzicht in Joyfulness.

Programma

 • Welkom en introductie.
 • De fut is eruit, en het effect ervan op Anita, Henk, Soraja en Robin: hoe herken je signalen van en rollen in een niet-scorend team?
 • Drie mythes in de aansturing van teams.
 • De (nare) bijwerkingen van die mythes.
 • Joyride: ik neem je mee in een inzichtgevend ‘reisje’ .
 • Waarom Joyfulness?
 • Jouw team: hoe de fut en fun er weer in?
 • Stimulerende filmshots van Wayra’s workshops.
 • Wat kun je morgen al meer joyful doen?
 • Ruimte voor jouw vragen.
 • Wat kan Wayra concreet voor je betekenen?

Graag breng ik mijn kennis en energie in die ik opgedaan heb. Samen leggen we de puzzel.

Heel graag tot 5 april!

Webinar – Hoe maak je teams vitaal met Joyfulness?

WANNEER: dinsdag 5 april 2016, 20.00 – 21.00 uur.
VOOR WIE: Teammanagers/coördinatoren, HR-managers, of anderszins sterk verantwoordelijk voor het energieniveau en functioneren van teams.
DEELNAME: Wil je meedoen aan dit webinar? Schrijf je nu in! Deelname is kosteloos.