Dat zei Bassie. Hij had gelijk. Nu weet ik niet of hij dingen weglachte. Misschien wel. En misschien deed hij dat zo goed, dat het nog lukte ook!

Ik ben helemaal voor het ‘doorvoelen’ van dingen. Van ‘issues’en ‘triggers’ die opkomen. En wat nu als we door lachen ook echt dingen loslaten? Dus iets weglachen, niet door het weg te stoppen (wat toch nooit lukt), maar door het op te zoeken en daarmee te laten oplossen…

Er is 1 simpel kompas of dat werkt of niet: ons gevoel. Kortom, volg je gevoel. Ook in het lachen. Je lijf weet er wel raad mee.

Kom lekker lachen, kom spanningen loslaten op dinsdagmiddag 18 augustus in Doorn. Een lachwondershop XL, een extra lange. Om er helemaal in te zakken. 3 uur lang. Nee. niet non stop lachen, dat is te heftig. We zullen ook stil zijn. Totdat ongetwijfeld die giechel weer komt….verras jezelf.

Het doel is niet primair om ‘iets weg te lachen’. Maar wel om met de lach als bondgenoot, onszelf te verwennen, spanning vaarwel te zeggen, en simpelweg volop te genieten. Want dat is goed. We weten het allemaal….

Dit is de start van het nieuwe lachseizoen.
Lees meer op en meld je aan via http://wayra.nl/heel-heuvelrug-lacht/