Opkijken naar de ander die beter is en alles kan?

> Een workshop die je op een voetstuk zet.

> November 2019 (ntb), Wageningen / Heuvelrug

Vaak, en dan ongemerkt, zetten we anderen op een voetstuk.  Op zo’n manier, dat we onszelf voor een deel uitschakelen. Zodat we ons klein houden, andermans wil tot wet verheffen en vooral: kracht weggeven. Er zit volgens ons nog van alles vast op dit stuk. Wat wil er vrij in jou?

Waarom deze workshop en voor wie?

Lijkt het jou ook verfrissend en heilzaam om die patronen ‘ns te doorgronden en te transformeren? Om de dynamiek van kracht weggeven dieper te ervaren, en je eigen passie te (her)ontdekken en (her)waarderen?

Deze workshop is voor iedereen die daarin een dorbraak wil. Voorbij dualiteit komen in een space die voelt als thuis. Iedereen vanaf 18 jaar is volledig welkom, ongeacht achtergrond en ervaring.

Opbouw van de workshop

In deze workshop spelen we in op wat er in het moment gebeurt. We volgen wel een opbouw, waarbij we bepaalde werkvormen voor ons zien, zonder dat ze al te strak vastliggen:

> Welkom en introductie

> Loskomen en elkaar ontmoeten

> Ontdekken en ervaren

We laten op ons inwerken: wat is onze passie, wat geeft ons hart aan?  Speels ontdekken we rollen/archetypen. En we heten een inspirerende mystery guest welkom!

We werken ook met bewegende vormen en een Appreciative Inquiry-gesprek.

foto: Marco Reeuwijk

> Transformatie & integratie

Je ontdekt verder je innerlijke kracht. Die heeft zoveel moois te bieden. Het hele leven is bovendien ook continu een leraar, als je het wilt zien. We creëren een energieveld dat ons hierin steunt. Met expressievormen uiten we wat in ons leeft.
Er is bovendien een vuurceremonie voor loslaten en transformatie.

> Reflectie en afronding

Wat heb je ervaren? Wat neem je mee? Met o.a. een deelronde (talking stick).

Resultaat

Je laat beperkende patronen los. Je stapt in je eigen wijsheid, je eigen meesterschap. Speels ontdek je dat nieuwe potentieel – waarvan je al lang wist dat het er zat. Je gaat dat aan vanuit de lust om te onderzoeken èn te genieten.

Praktisch

  • Datum: volgt. Inloop 09 uur, start 09.30 uur, einde 17 uur
  • Locatie:
  • Deelname: € 85 per persoon incl. BTW en e-ticket, ex. lunch.
  • Een heerlijk verzorgde lunch met biologische producten is mogelijk à € 12,50. Opgave tevoren.
  • Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers. We werken met een wachtlijst en/of starten een 2e workshopdag bij extra grote belangstelling.

Meer weten? bel Marnix op 06 15 05 08 24 of mail marnix at Wayra punt nl

Over de begeleiders

Magda Verwey

De organisatie en begeleiding is in handen van Magda Verwey en Marnix Lamers.

Marnix Lamers

Magda is spiritueel coach met als goal het werken aan bewustwording en inzicht krijgen in issues van je leven. Marnix is inspirator en trainer op het gebied van communicatie, bewustwording en waardecreatie.

Meer informatie over hen vind je hier:
Magda Verwey  en Marnix Lamers.

Heel graag tot ziens!